РЕГИСТРАЦИЯ

ЗА РЕГИСТРАЦИЯ В САЙТА СА НУЖНИ СЛЕДНИТЕ ИЗИСКВАНИЯ :
1 . Да имаш реален имейл адрес.
2 . Да имаш сигурна парола.
3.  Да си от смяната - " В "
4 . Да си имаш механично средство ( на работа , примерно - 16т 73 , КТМ 11 , ТА 24 и т.н.)
5 . Ако не можеш да покриеш изискванията на горната точка- трябва да си талиман 
6 . Да ги предоставиш ( т.1 и т. 2 ) на р.смяната в писмен вид без да ги знае друг от смяната ( конфеденциалността е гарантирана ), може и на формата за контакт .
Непокриването на горните изисквания автоматично те изхвърля от регистрацията ( няма смисъл от обсъждане )
 
КАК да се регистрираш :
 Когато изпълняваш т. 6 можеш да сложиш примерна парола( трябва да е поне от 6 (шест ) знака , и не трябва да е паролата на имейла Ви ).След като бъдеш регистриран можеш да смениш паролата си по следният начин - 
При влизане в сайта  има секция  " Forgotten password ", натискаш там . Пишеш си имейл адреса натискаш "send" и ще ти бъде пратена нова парола ( на имейла - може да е в папка "Спам" ) с която вече ще можеш да влизаш без Админа да я знае.
Правя регистрацията , защото този сайт е направен за тази ( нашата ) смяна и не искам разни "киризчии" и "топачи" да имат повод да ни говорят и разнасят из порта.Така ще огранича и натоварването на трафика - водещо до  спиране  сайта ( платил съм да е онлайн цяла година все пак ).Няма да  ни обсъждат що сме без каски , няма да има "дзак" от неоторизирани субекти , няма да има четене инкогнито .Надявам се да не предоставяте регистрацията си на друг работник или началник...хихи.
Така ще можем да си говорим каквото искаме ( някои хора ги е страх да пишат заради публичноста на сайта ) и "новините" ще си ги знаем само ние. Ще може да се разбере и дали има сред нас колеги които ни разнасят ( има си начини ).
Надявам се че ще се регистрираме бързо.
Ако има някакъв проблем или накакъв въпрос питайте на работа, или пишете в секцията " Форум " - подчертаният текст " да се вложи нов материал " се натиска и се пише на формата която се отваря.