Ф О Р У М

Тук всеки който иска да попита за нещо ,или да му бъде обяснено нещо относно сайта , работата , компютри , телефони и други - може да напише и да изчака отговор. Не е нужно да се регистрираш. Да помоля само за едно - нека бъдем с истинските си имена или поне с разбираеми никове . Като отговаряш на въпрос зададен от анонимен или несъществуващ човек  , все едно наливаш вода в нещо със затворени очи и не знаеш дали си уцелил и дали изобщо има в какво да налееш....
Ако имате предложения за теми - пишете.......

ТЕМА за въпроси

Заглавие: Малко размисли Вложил: ДИНКО Дата: 30.08.2014

Днеска когато Ви видя Калоянов при започването на смяната ми каза следното - Твоите работници са най качествените и заинтересувани за работата на Западно.От Южен поток казали че са най доволни от тази смяна, колкото и кораби да са минали - когато е тази смяна се работи лесно и безпроблемно.

Вече от месец сте с нов началник . Много ми е интересно как се чувствате сега когато имате място за сравнение, но ми е пределно ясно че тук не му е мястото за това.
Смятам че ще го слушате както слушахте и мен , или поне се надявам на това.Разбирам че някои от вас вече се пробват да го манипулират и да му влезат под кожата.Някои се правят на "велики" и не слушат.Нали сме си говорили за куцият гларус дето исках да го трепя, та той се оказа малко и полезен..хихи.
Сега сериозно , на работа не мога да Ви обърна толкова внимание ,колкото когато бях в смяната защото имам доста работа за сега. Смятам да превъзпитам малко някои хора на терминала първо и тогава ще си говорим по дълго . Винаги може да дойдете при мен и да си поговорим за неотложни неща ,а пък и за друго квото се сетите.Заради това Ви пиша в сайта - за ваша информация и за мое улеснение.
Помагайте на Митака и Мариана - зада могат и те да Ви помагат когато се наложи.И аз ще ви помагам.
Малеииии тва писание стана едно сълзливоо - мани мани...

Заглавие: Ре: Малко размисли Вложил: Николай Василев Дата: 10.10.2014

нямах възможност да работя с динко като началник смяна.защото започнах юли 2014.но е добре че останах в смяна В.свикнах с колегите в смяната;макар и още да не се познаваме добре,но за това се иска време през което да работим заедно за да се опознаем на пълно.макар че се познаваме с доста колеги;защото аз от насипния кей доста съм работил в истока и на западното.мое мнение е че митко ръководи тази смяна много добре на ротационния принцип.и лично аз съм доволен от фиша си.нека в бъдеще сме заедно и да се разбираме добре както сега.и да няма никакви работни инциденти.

Заглавие: Ре: Ре: Малко размисли Вложил: ДИНКО Дата: 22.11.2014

Радвам се че се разбирате с колегите ( нови и стари) - това ми беше и замисъла ,да направя някакъв колектив.

Заглавие: новия Вложил: Радостин - кран Дата: 30.10.2014

работата е на ниво,колегите са на ниво и са професионалисти....само дето малко подръжката на техниката малко е немърлива-така изглежда от птичи поглед:))

Бележки: 1 - 4 от 16

1 | 2 | 3 | 4 >>

Как да се регна в "Говорилнята"

Заглавие: Регистрация Вложил: Динко Дата: 25.03.2014

1. Влизаш в Говорилнята от главната страница- кликаш на линка към страницата
2. Когато се отвори страницата - търсиш най отдоло на картинката под написаното от колегите " Sing in to post ! ( create account ) "
3. Кликваш на ( create account )
4. Отварят се нови редове .
5. Там на login реда си пишеш избрано от тебе име , а на редовете с точките ( звездички ) пишеш паролата си два пъти ( за това са две полета).Първият път я пишеш , вторият я потвърждаваш.
6. Кликаш на реда - register
7. Вече имаш регистрация и можеш да пишеш .
8. Тези които са с мобилната версия - или трябва първо да направят от PC регистрация или най -отдоло на "Домашната страница" има : View: Mobile/Desktop
- кликва се там и преминават на Десктоп изглед .Тогава започват от точка 1.- Успех

1 | 2 | 3 | 4 | 5 >>