Ф О Р У М

Тук всеки който иска да попита за нещо ,или да му бъде обяснено нещо относно сайта , работата , компютри , телефони и други - може да напише и да изчака отговор. Не е нужно да се регистрираш. Да помоля само за едно - нека бъдем с истинските си имена или поне с разбираеми никове . Като отговаряш на въпрос зададен от анонимен или несъществуващ човек  , все едно наливаш вода в нещо със затворени очи и не знаеш дали си уцелил и дали изобщо има в какво да налееш....
Ако имате предложения за теми - пишете.......

ТЕМА за въпроси

Заглавие: Малко размисли Вложил: ДИНКО Дата: 30.08.2014

Днеска когато Ви видя Калоянов при започването на смяната ми каза следното - Твоите работници са най качествените и заинтересувани за работата на Западно.От Южен поток казали че са най доволни от тази смяна, колкото и кораби да са минали - когато е тази смяна се работи лесно и безпроблемно.

Вече от месец сте с нов началник . Много ми е интересно как се чувствате сега когато имате място за сравнение, но ми е пределно ясно че тук не му е мястото за това.
Смятам че ще го слушате както слушахте и мен , или поне се надявам на това.Разбирам че някои от вас вече се пробват да го манипулират и да му влезат под кожата.Някои се правят на "велики" и не слушат.Нали сме си говорили за куцият гларус дето исках да го трепя, та той се оказа малко и полезен..хихи.
Сега сериозно , на работа не мога да Ви обърна толкова внимание ,колкото когато бях в смяната защото имам доста работа за сега. Смятам да превъзпитам малко някои хора на терминала първо и тогава ще си говорим по дълго . Винаги може да дойдете при мен и да си поговорим за неотложни неща ,а пък и за друго квото се сетите.Заради това Ви пиша в сайта - за ваша информация и за мое улеснение.
Помагайте на Митака и Мариана - зада могат и те да Ви помагат когато се наложи.И аз ще ви помагам.
Малеииии тва писание стана едно сълзливоо - мани мани...

Заглавие: Ре: Малко размисли Вложил: Николай Василев Дата: 10.10.2014

нямах възможност да работя с динко като началник смяна.защото започнах юли 2014.но е добре че останах в смяна В.свикнах с колегите в смяната;макар и още да не се познаваме добре,но за това се иска време през което да работим заедно за да се опознаем на пълно.макар че се познаваме с доста колеги;защото аз от насипния кей доста съм работил в истока и на западното.мое мнение е че митко ръководи тази смяна много добре на ротационния принцип.и лично аз съм доволен от фиша си.нека в бъдеще сме заедно и да се разбираме добре както сега.и да няма никакви работни инциденти.

Заглавие: Ре: Ре: Малко размисли Вложил: ДИНКО Дата: 22.11.2014

Радвам се че се разбирате с колегите ( нови и стари) - това ми беше и замисъла ,да направя някакъв колектив.

Заглавие: новия Вложил: Радостин - кран Дата: 30.10.2014

работата е на ниво,колегите са на ниво и са професионалисти....само дето малко подръжката на техниката малко е немърлива-така изглежда от птичи поглед:))

Бележки: 1 - 4 от 16

1 | 2 | 3 | 4 >>

Как да се регна в "Говорилнята"

Заглавие: говорилня Вложил: Христо Влахов Дата: 29.03.2015

здравейте,не разбрах какво стана с говорилнята няма ли я или само аз немога да я видя?

<< 1 | 2 | 3 | 4 | 5 >>